Sommar på "bibblan"

Sommar på "bibblan"

Passa på att gå in i sommarmood med oss på Härnösands bibliotek!

 

Mellan den 1 juni och 31 augusti har vi sommar här på biblioteket.

Under den perioden har vi öppet:

Måndag-Torsdag 10:00-18:00

Fredag 10:00-17:00

Lördag och söndag stängt

 

 

Obs! Ingen självservice under sommaren. Återlämning före 10:00 sker i bokinkastet på plan 1. Hämtning av reserverat material, bokning av datortider och utskrifter sker från 10:00.

 

Sommar på "bibblan” innebär att du kan behålla dina lån lite längre än vanligt. Det kan dock förekomma enstaka undantag.

Dessutom erbjuder vi även möjligheten att låna åtta filmer på Viddla, åtta e-textböcker samt åtta e-ljudböcker på Overdrive varje månad under juni, juli och augusti.

 

Vi vill passa på att tipsa om några aktiviteter som händer på biblioteket i sommar.

Självklart fortsätter vår läslustfyllda aktivitet Sommarboken för alla lässugna barn mellan 8 och 12 år även denna sommar. Tre fysiska träffar utomhus blir det under sommaren, 17 juni, 22 juli och 19 augusti.

Gillar du bingo och är mellan 6 och 16 år? Då kanske du under sommarlovet kan passa på att gå en bokbingorunda på bibblan medan du är här. Det finns olika svårighetsgrader att välja bland.

Den 8 juli blir det en Stop motion workshop digitalt. Det finns mer information kring den dagen under evenemang. 

I ett samarbete med Coach Angurvall anordnas två veckor med Vision board - Make your dreams come true, för ungdomar mellan 16-20 år i våra lokaler.

Träklossar från spelet kubb

Dessutom har vi ju flera roliga och somriga familjespel, som bland annat Kubb, Boule och Mölkky, som du kan låna med dig ut i Stadsparken, och utmana familjen eller ett par vänner.

Och du, glöm inte att hålla utkik i våra sociala medier för boktips och möjligheten att delta i vår sommartävling Gissa boken.

 

 

Observera att mellan den 12 juli och den 29 juli kommer vi att ha en begränsad service när det gäller fjärrlån och medieinköp.

 

Vi på biblioteket önskar dig en SKÖN SOMMAR!

 

Sök

Språk