Filmtips till Europadagen

Filmtips till Europadagen

Biblioteket firar Europadagen i samband med att vi dessutom fått ett EU-kontor till Härnösand. På filmtjänsten Viddla har vi samlat massor av godbitar från de flesta av EU:s medlemsländer.

Det är klart att det måste firas att Europa Direkt Härnösand har slagit läger i Sambibliotekets lokaler. Och när detta dessutom sker samma vecka som hela Europa firar Europadagen, då gäller det att fira till det lite extra.

Eftersom vi fortfarande inte bör samlas och fira i fysisk form bjuder biblioteket in till en sorts fest där det är lätt att hålla avstånd. Digital filmfest!

I samarbete med filmtjänsten Viddla delar vi med oss av våra bästa filmtips från ett antal av EU:s medlemsländer. En samling guldkorn bland vilka alla borde kunna hitta en ny favorit, eller återupptäcka en gammal goding.

Klicka på bilden nedan för att komma till våra tips hos Viddla. Mycket nöje!

För att se film på Viddla letar du upp den film du vill se och klickar på den. Tryck på den gula knappen, "Spela film". Där kan du logga in med dina inloggningsuppgifter från biblioteket, precis som när du loggar in på Mina sidor på vår webb, eller lånar en bok i våra automater. Man kan se upp till fyra filmer i månaden per låntagare. 

Sök

Språk