Ta en #Holkie

Ta en #Holkie

Inspirera, tävla och vinn

Nu när bibblan omlokaliserar för att vi ska slipa golvet, så finns det ovanligt många utlåningsställen runt om i vår vackra kommun.

Sedan tidigare har vi bokholkar och utlåningsstationer i Veda, Häggdånger, Gussjö, Brunne, Hemsö och Älandsbro, men under sommaren finns det bokholkar inne i Härnösands stadskärna. De nyaste utlåningsstationerna finns vid lekplatsen bakom Technichus, på torget och i vänthallen på Härnösand Central. Alla utlåningsställen fylls på vid behov hela sommaren.

Här kan du låna lite spontan läsning. Bläddra och läs på plats eller så lånar du med dig läsningen hem och lämnar tillbaka när du har läst klart.

Gillar du att tävla? Då ska du läsa extra noga. Ta en #Holkie och lägg ut i sociala medier så är du med och tävlar om fina bokpriser. Ta en bild vid en av våra bokholkar eller utlåningsstationer och tipsa om en bok som du läser i sommar eller om en plats du gärna läser på. Då är du med och inspirerar till läsning och kanske hjälper du någon att hitta till ett utlåningsställe de ännu inte har upptäckt.

De mest kreativa bokholkstipsen belönas med en bok och utses när Sambiblioteket öppnat igen. Vinnarna meddelas via de sociala medier de publicerat sitt bidrag i. Kom ihåg att du behöver ett öppet konto eller följas av biblioteket för att vi ska kunna se ditt bidrag.

 

 

Läs mer om biblioteket under vår omlokalisering

https://bibliotek.harnosand.se/-/sa-kan-du-anvanda-biblioteket-i-sommar

 

Här kan du se var alla Härnösands biblioteks utlåningsstationer är placerade. https://bibliotek.harnosand.se/-/karta-over-bybibliotek

Sök

Språk