Information om corona

Information om corona

Härnösands kommun följer de rekommendationer och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten och smittskyddet i Region Västernorrland ger.

Denna information är uppdaterad: 9 februari 2022 kl 15:17

Biblioteket har ordinarie öppettider och har återgått till normal servicenivå

Från den 9 februari har restriktionerna tagits bort och ersatts av en uppmaning till ovaccinerade att vaccinera sig samt fortsatt uppmaning till alla om att vara uppmärksam på symtom och stanna hemma vid smitta.

Biblioteket har inte längre Take away-service eller särskild hemleverans till riskgrupper. Om du har ett fortsatt behov av hemleverans, kontakta bibliotekets personal. Mer information finns längre ner på den här sidan.

Bibliotekets personal når du i informationsdiskarna på biblioteket, via telefon 0611-865 11 eller 0611-865 30 och på e-post bibliotek@harnosand.se

Närbiblioteken i Ramvik och Viksjö har ordinarie öppettider. Öppettiderna hittar du för respektive bibliotek under fliken Våra bibliotek.

Värt att uppmärksamma

  • Bokinkastet är fortfarande öppet dygnet runt. Sitter på utsidan till vänster om huvudentrén på plan 1.
  • Skolor, förskolor och klasser är välkomna att låna böcker hos oss. Boka tid hos biblioteket för ert besök. Mer information längre ner på den här sidan.
  • Bokstart gör hembesök efter överenskommelse. Möjligt att få Bokstarts bokkasse vid dörren.

Om du tillfälligt inte kan komma till biblioteket rekommenderar vi våra besökare att använda sig av våra digitala tjänster.

Här hittar du våra e-tjänster

Läs den senaste informationen om coronaviruset och covid-19 på sidor som förmedlar samhällets samlade och bekräftade information. Tänk på att det lätt uppstår rykten så var noga med att kontrollera vem som ansvarar för informationen.

Du hittar mer information om corona på harnosand.se/corona

Hemleverans

Är du i fortsatt behov av hemleveranser av böcker och andra medier fastän restriktionerna tagits bort? Kontakta biblioteket om möjligheten att ansluta dig till vår tjänst Boken kommer. Boken kommer-låntagare får leverans var fjärde vecka.

Läs mer om Boken kommer

Kontakta oss via e-post: bibliotek@harnosand.se eller via telefon: 0611-865 11

Skola och förskola

För att boka in ert klassbesök på biblioteket, ring: Birgitta Norgren 0611-865 09, Helene Lundgren 0611-865 35 eller Olle Bäckström 0611-865 08

 

Biblioteket håller sig fortsatt uppdaterade om de nationella bestämmelser och allmänna råd om allas ansvar att minska spridningen av covid-19.

Search the catalogue

Language