Utformandet av studion

Utformandet av studion

Inredningen i studion har valts för att i första hand skapa en bra ljudkvalitet i rummet men också för att harmonisera med biblioteket. Resultatet är en modern studio med ljust intryck och grafiska detaljer. Vid planeringen av hur studion skulle se ut och inredas samarbetade vi med Input interiör.

Tillsammans tog vi fram en 3D-skiss att utgå från. Vi la stor vikt vid att skapa bra ljudkvalité främst för inspelning av poddar. Därför består inredningen till stor del av ljudabsorbering. Absorbenter har monterats på väggarna och i taket. Det blev ett snyggt grafiskt inslag i rummet i form av fyrkanter på väggarna och hängande moln från taket.

3D-skiss på studion.
3D-skiss på studion.


Och här nedan är slutresultatet. Hur det faktiskt blev när allt kom på plats. Färgerna anpassades mycket efter den röda mattan som lades in, så färgerna på ljudabsorbenterna går i mörkgrått, mellangrått och ljusgrått. Inredningen i rummet övervägande vit förutom de två gröna fåtöljerna som finns i poddhörnan. Resultatet blev känslan av en modern och ljust studio.Slutresultatet när inredningen var på plats i studion.

Search the catalogue

Language